Η εταιρία «’Επιπλο Δοξαστάκη» ιδρύθηκε το 1978 από τον Ηρακλή Δοξαστάκη, ο οποίος είχε ήδη πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επίπλου. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, η γνώση της ποιότητας σε συνδιασμό με τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό νέων ανθρώπων μας επιτρέπουν να σας παρουσιάζουμε έπιπλα πρωτοποριακά και λειτουργικά, που ακολουθούν τις τασεις της διεθνούς αγοράς.

Στους δύο ιδιαίτερα φιλόξενους εκθεσιακούς μας χώρους θα βρείτε ποικιλία κλασσικών και μοντέρνων σχεδίων, επώνυμων εταιριών σε πολύ λογικές τιμές.

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους κατασκευαστές, αλλά και τα άψογα υλικά που χρησιμοποιούνται, εγγυώνται από κάθε άποψη ότι τα έπιπλα μας διαθέτουν καρυφαία ποιότητα και αντοχή.

Στο χώρο μας θα βρείτε αρχιτέκτονα – designer, ο οποίος βοηθά στις επιλογές σας, επισκέπτεται το χώρο σας και προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Επίσης, το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για τις σύνχρονες τάσεις τις αγοράς, καθώς και για τον τρόπο κατασκευής των επίπλων.

Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και οι πολλαπλοί τροποι πληρωμής σε συνδιασμό με την ποικιλία των σχεδίων, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Καθήκον μας η εξυπηρέτηση σας, οχι μόνο πριν, αλλά και μετά την πώληση.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας, για μια ολοκληρωμένη γνωριμία.

 

 

Παροχές

  • Σύμβουλοι διακόσμησης / Μελέτη χώρου
  • Μεταφορά / Τοποθέτηση
  • Παροχή υπηρεσιών και μετά την πώληση
  • Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής